Personal Training!

Teamwork makes the dreamwork

Samen met jou gaan we voor een gezonde leefstijl. Lekker in de buitenlucht onder begeleiding van één van onze trainers. Meld je aan voor personal training.

Daan Prins

Mijn naam is Daan Prins, bootcamp instructeur bij Limitless Outdoor. Opleiding genoten aan het Cios Haarlem met specialisaties in de fitness en bewegingsagoog. Vanaf 2014 begonnen met het geven van groepslessen, vanaf 2018 ook actief als NASM personal trainer. Mijn grootste uitdaging is de mensen met plezier te laten sporten zodat ze – waar dat kan – hun grenzen gaan verleggen en zich daardoor beter gaan voelen. Dat vind ik echt leuk! Daarom bied ik zoveel mogelijk variatie in mijn trainingen aan.

Romy Otte

Ik ben Romy Otte, 25 jaar en geboren en getogen in het prachtige Haarlem. In januari 2020 ben ik afgestudeerd aan de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding). Ik werk nu als gymjuf in het nieuwkomers onderwijs. Tijdens mijn opleiding heb ik mijn licenties gehaald als fitnessinstructrice en als personal trainer. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden. Bij mijn paard, lopen met de hond of zelf lekker even sporten! Bij Limitless Outdoor kan ik alles goed combineren! Ik gebruik de kennis van mijn opleiding, ik ben lekker buiten, en ik kan met mensen werken! Wat ik het belangrijkste vind, is plezier! Dit geldt voor mijn lessen in het onderwijs maar ook tijdens de bootcamp. Als ik tijdens mijn lessen een grapje kan maken of zie dat jullie zelf lekker een geintje uithalen, dan word ik daar heel gelukkig van! Jullie zullen mij voornamelijk gaan zien op de donderdagavond! Tot dan!

Meld je aan voor personal training