Let's go work out!

Wat houdt een bootcamp in?

Circuittraining waarbij je op meerdere plekken een workout doet, zoals opdrukken, squatten en mountain climben. Maar er is nog véél meer!  Onder leiding van een gediplomeerd instructeur ga je een vol uur aan de bak. Dus… tijd om te beginnen!

Voordat je begint, nog het volgende:

  • De gekleurde streepjes – die voor de trainingen staan – geven het niveau aan.
  • Groen is de lichtste training (go-easy-on-me bootcamp), Blauw is medium zwaar (medium bootcamp) en Rood is zwaar (work-out of the day).
  • In- en uitschrijven kan anderhalf (1,5) uur van te voren.
  • Elke training duurt een uur, tenzij anders aangegeven.

Ben je er klaar voor? Let's go!

Schrijf je in
Go-easy-on-me bootcamp
Voor de beginnende bootcampers is de go-easy-on-me bootcamp een prima instapniveau. Al wandelend maken we gebruik van bankjes, bruggen, bomen; kortom alles wat je in de natuur tegenkomt.
Medium bootcamp
Wil je sneller op een verantwoorde manier je conditie opbouwen? Doe dan mee met de medium bootcamp! Al joggend door parken en duinen doen we gevarieerde work outs zodat je na een uur lekker hebt gesport en een voldaan gevoel hebt.
Work-out of the day
De work-out of the day is een high intensity training van een half uur. Werk je voor een half uur helemaal uit de naad om daarna een gesloopt, maar voldaan gevoel over te houden.

Workouts rooster

Meld je aan voor trainingen via onze workout portal!

Bekijk de trainingen

Corona maatregelen

Goed nieuws! Vanaf 15 januari zijn wij weer open voor bootcamps, teambuilding trainingen en personal training. Er kunnen 12 bootcampers per les aanwezig zijn (+ instructeur = 13) en dienen rekening te houden met de volgende regels.

Elke deelnemer:

  • blijft thuis als diegene of iemand in het huishouden koortsachtig is of symptomen heeft van het coronavirus
  • heeft dichte handschoenen aan (siliconen of andere handschoenen die dicht zijn)
  • houdt 1.5 meter afstand van een ander
  • neemt zijn / haar eigen matje mee

Tarieven

Proefles gratis
Losse les € 10,-
Kwartaalabonnement € 123,- (€41,- per maand)
Maandabonnement € 44,50
10 rittenkaart (2 maanden geldig) € 65,-
10 rittenkaart (4 maanden geldig) € 70,-
10 rittenkaart (6 maanden geldig) € 75,-

Inschrijven

Je meldt je aan via de ‘Schrijf je in’ knop hier of rechtsboven in het scherm. Hier vul je je gegevens, adres, telefoonnummer en e-mailadres in. Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Locaties van de trainingen

Ripperdakazerne

Op het terrein waar ooit de oude militaire kazerne zat, is nu een prachtig grasveld om op te bootcampen. Een top plek aan de Kleverlaan! Parkeren met de auto? Dat kan in de aangesloten parkeergarage Cronjé of in de Ter Spijtstraat, maar het makkelijkste is om op de fiets te komen.

Verzamelplek
Sint Jorisveld bij de lange witte mast
Adres
Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem

Tetterodehal

Bij de Tetterodehal kun je werkelijk alle kanten op. Middenduin, Brouwerskolk en ’t Wed zijn prachtige plekken waar getraind kan worden. Elke training is anders: aangepast, aan wat daar te doen is en het niveau.

Verzamelplek
Parkeerplaats Tetterodehal
Adres
Tetterodeweg 15, 2051 EG Overveen

Kennemersporthal

Bij de Kennemersporthal maken we gebruik van het grasveld bij de Kleverlaan (naast de korfbalclub H.K.C.) , waar het veld groot genoeg is om een grote groep bootcampers aan het werk te zetten. Is de locatie bezet? Dan rennen we een stukje verder naar de Ripperdakazerne!

Verzamelplek
Parkeerplaats Kennemersporthal (onder foto van Ruud Geels)
Adres
IJsbaanlaan 4A, 2024 AV Haarlem

Reinaldapark

Dit gloednieuwe park in Haarlem-Oost heeft een grote make-over gekregen en dat kun  je zien! Het Reinaldapark wordt al veel gebruikt door sportclubs en hardlopers zowel overdag als ’s avonds. Alles is goed verlicht en er is een grote parkeerplaats.

Verzamelplek
Reinaldapad 1 (parkeerplaats bij de tennisbaan)
Adres
Reinaldapad 1, 2033 SX Haarlem

La Place Dreefzicht

Trainen bij de hertenkamp, in de muziekkoepel of rennen door de bossen. Dit prachtige stadsbos in het midden van Haarlem is voor iedereen makkelijk bereikbaar en prima geschikt om een gevarieerde bootcamp te doen.

Verzamelplek
Parkeerplaats La Place Dreefzicht.
Adres
Fonteinlaan 1, 2012 JG Haarlem

Aanmelden voor workout

Aanmelden voor workout: Ga naar tabblad ‘workouts’ en klik op de knop ‘meld-je-aan-voor-een-training’  Vul dan je gegevens in en welke training je wilt doen.

Betalingen

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een factuur van sport@limitlessoutdoor.nl. Graag het factuurnummer bij de betaling vermelden. Na betaling kan je training beginnen!

Opzeggen

Volgens de algemene voorwaarden heb je 14 dagen de tijd om de overeenkomst te herroepen. Na die termijn is opzeggen mogelijk tot 1 week (7 dagen) voor aanvang nieuwe maandabonnement. Voorbeeld maandabonnement: Je start op 20 oktober. Opzeggen per mail uiterlijk 13 november.

Lees hier de algemene voorwaarden